fredag 31 augusti 2012

GRATTIS PÅ 60-ÅRSDAGEN EVA !

Nu har min trogna kortbeställare tillika granne Carro varit i farten med en beställning igen då hennes kära mor fyllde 60 år häromdagen!

Favoritfärgerna fick jag veta var röd, lila & rosa och Eva ÄÄÄLSKAR blommor så temat på kortet var ju inte speciellt svårt – BLOMMOR!

Jag gav mig även på att färglägga en söt liten hÄnglatjej som jag faktiskt blev ganska nöjd med, den är ju långt ifrån bra men för o va färglagd av mig så är jag iaf nöjd!

Kortet blev uppskattat utav såväl beställare som födelsedagsfirare och jag fortsätter nu på nästa beställning på min lista!

Och det bästa av allt, jag tänker börja på julkorten lite smått, DET e mys det!!

Ha en underbar helg alla för det tänker jag ha!

torsdag 30 augusti 2012

ÄNNU MERA FÖRVARING !


Idag köpte jag mig en sån där snygg o superpraktisk Expedithylla på IKEA!!

Kissetjejerna var ju givetvis inte sena på att undersöka o upptäcka mattes nya möbel!


Då jag inte hade så jättemycket plats så blev det en modell mindre, dvs den med 8 fack och det är som att den vore gjord för o stå där den står!

Hade jag bara plats så skulle jag vilja ha en större då den både är snygg och dessutom sväljer HUR mycket saker som helst!!

Kort o gott kan jag säga att jag är supernöjd med dagens inköp!



- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 28 augusti 2012

OPERATION SPILLBITAR !

I söndags fick jag nog av att knappt kunna stänga min låda med enfärgade spillbitar och bestämde mig för att nää nu får det vara nog!

Sagt o gjort tog jag tag i saken fast jag egentligen hade HELT andra saker jag behövde göra, får väl hänvisa till mitt motto: “Det jag inte hinner idag gör jag imorgon!”

Tur som är så behöver jag ju aldrig göra såna här tråkiga saker ensam… JAG HAR JU MINA HJÄLPSAMMA KISSETJEJER!!

Denna kväll var det Amber som anmälde sig som frivillig hjälparbetare!

IMG_8500

Jag vet inte hur många timmar vi höll på med vårt sorteringsarbete men vi började runt 16.45 och när vi väl vara färdiga var nog klockan närmare midnatt när jag tänker efter!

Trots att det tog måååånga timmar att ta sig igenom detta så känns det så HIMLA skönt nu när det är färdigt och endast dom allra minsta spillbitarna ligger i lådan, resten har jag färgsorterat in i pappersmappar från Panduro!

 

Nu ska jag ta o pyssla lite innan det är dags för sängen!

lördag 18 augusti 2012

BARA 26 PENNOR KVAR…!

Ja sen har jag alla ordinarie färger utav mina älskade ProMarker’s!

Färgkarta---ProMarker's

Jag har ännu inte hunnit välja ut vilka pennor som ska få extra tunna spetsar, har istället lagt lite extra krut på att fixa till så att alla pennorna nu har nya färgmarkeringar i ena änden och nu istället utav det pappret jag numera färglägger på, dvs 4CC.

Jag ska även göra om färgkartorna på dvd-fodralens rygg som pennorna ligger på i stället, även där kommer jag att använda mig utav 4CC papper för att kunna se den rätta färgen då jag ska färglägga!

Men nu är det snart dags att komma i säng så man får några timmars sömn inatt också!

 

Må så gott!

måndag 13 augusti 2012

RENA RAMAN JULAFTON IDAG !

Ja för så är det!

Jag beställde ju 30 st extra spetsar och 17 st ProMarker’s förra måndagen – IDAG KOM DOM !!

IMG_8305

Nu ska jag sätta mig och organisera lite, pennorna ska få flytta in i mitt ProMarkerställ och innan dess ska dom få små infärgade lappar i ena ändan så jag lätt kan se vilken färg som är vilken.

Därefter ska ju givetvis fler pennor få en extra fin spets på sig och så måste jag ju, om jag orkar, testa o färglägga nåt litet motiv med mina nya kulörer innan det är dags för sängen!!


Ha en fortsatt trevlig kväll alla där ute!