tisdag 29 mars 2011

STOCKHOLM CITY SCRAP VÅREN 2011 !


I helgen som var deltog jag för andra gången i Stockholm City Scrap, en jättestor & JÄTTEROLIG scrapträff mitt i city med plats för 100 personer / dag!!

Jag hade som vanligt på scrapträffar världens packning med mig och fick knappt nånting gjort då det var så många trevliga människor man träffade på så mer än halva tiden gick ju åt att skratta och prata en massa, men den sociala biten är ju halva grejen med o gå på scrapträff, iaf för mig! :)

Jag har lärt känna så många nya och trevliga människor och längtar faktiskt, tro´t eller ej, redan till hösten då nästa träff går av stapeln!

Jag hann ju faktiskt med o göra EN HEL LO på träffen och med den deltog jag faktiskt i en tävling som anordnades utav Designat som var på plats med sin fina butik och trevliga personal, och med den LO´n vann jag ett fint pris i form utav ett set med clearstamps från Reprint sponsrat av Designat! Och min LO, ja den ser ut så här:

DSC_0534_01IMG_0838

Jag gick även en kurs i vintageteknik som Patricia, även kallad Ciza och DT hos Designat, höll i och där fick jag lära mig en hel del nytt och fick massor med inspiration, jättekul!

Så även om jag inte skapade så mycket denna helg har jag fått tillbaka min inspiration till att pyssla, fått många nya vänner på köpet och skrattat VÄÄÄLDIGT mycket, detta MYCKET tack vare tokfiorna som satt vid borden bakom oss!

Och sist men inte minst, ETT STORT TACK till Fia & Peter som anordnar dessa träffar, ni gör ett helt suveränt jobb!! Och ett stort tack till alla sponsorer som bidrog med massor med fina priser och butikerna som fanns på plats med sina fina sortiment och trevliga personal, Designat, Maries Scrapstudio och Scrap-Perra!

Ja som sagt, nästa träff är efterlängtad redan nu, vi ses väl i höst igen tjejer!?

2 kommentarer:

Ciza Patricia sa...

Tack själv. Det var otroligt roligt att hålla kurs för er och träffa dig och alla andra.
Du var väl värd priset. :)

Kram

Johanna sa...

Den blev ju jätte fint.
Jag undrar bara om det är en stämpel, alltså den "filmen"???
eller var det så på pappret?
kram
Johanna