måndag 18 oktober 2010

FÖRSTA JULKORTEN FÄRDIGA !!


I helgen har jag pysslat som aldrig förr, hela 8 julkort har blivit färdiga!

Jag har kommit fram till att jag inte kommer lägga ner nån större tid på julkort till försäljning i år, några styckna kommer det givetvis bli, däremot kommer släkt & vänner få riktigt fina julkort i år istället! ♥

Förra veckan var jag faktiskt på Panduro och köpte mig lite material till julkorten, hittade bl a en väldigt rolig snöfärg på burk som är himlans rolig att jobba med, blir superfint!

Men HALLÅ tänker väl ni nu, är du redan färdig med dina 100 alster innan nästa shoppingtur?? Och handen på hjärtat, nää jag är inte klar, jag har i skrivande stund 84 st kvar att göra, MEN då jag bestämt mig för att inte åka till Stockholm City Scrap för att handla så fick detta bli ett “istället för köp”!

Här är ett litet smakprov på hur mina julkort ser ut i år, vem vet, nåt av dessa kanske hamnar i just DIN brevlåda! ;)

DSC_9364DSC_9360DSC_9361DSC_9362DSC_9363DSC_9365 DSC_9343DSC_9340

Det kan säkert hända att korten får lite mer pynt på sig innan det är dags att stoppa dom i kuvert och lägga på lådan för avfärd med posten!

Nää, nu ska jag ta o rota fram några roliga foton och göra en LO eller två, det var länge sedan nu!

Pyssliga kramar


Technorati-taggar: ,,,,,

6 kommentarer:

Dolores sa...

De är jättefina allesammans! :) Nu blir jag nyfiken på "snökristallerna", vad är det?
Kram / Dolores

Cathrine sa...

Om du tänker på den snö som är på stafflikorten och detaljbilderna så är det denna: http://www.pandurohobby.se/pan/IboxServlet?p=IXS790&OPT=GET&AID=244111

Kram på sig! ♥

Ann-Sofi sa...

Snyggt jobbat Cathrine!

Maiden sa...

Härligt! Jag gillar verkligen pepparkaks stämpeln! :-)

5fingrar sa...

Härligt att komma igång med julkorten och kul med tripp-trapp-kort. Nu är även jag igång med mina julkort. Måste nog inhandla lite såndär läcker snö. Förresten har de en jättebra o rolig snöpenna på panduro också, Snow marker, som man embossar på så den blir fluffig o fin!
Kram TESSAN

Gunvor sa...

Åh så fina! Jag ska nog testa ett trappkort också.