tisdag 24 juli 2012

GRATTIS VERONICA & AXEL !


För ett tag sedan fick jag en beställning på ett kombinerat grattiskort av Jessika som skulle vara till vår gemensamma barndomskompis Veronica och hennes lille son Axel då dom fyller år nästan samma dag!

Då lille Axel är en liten grodfantast så var givetvis önskemålet att temat på kortet skulle vara grodor!Det här kortet var väldigt kul o göra och Jessika var SUPERNÖJD med resultatet vilket gjorde mig jätteglad!!- Posted using BlogPress from my iPhone


Location:Sverige

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket fint kort,vilket tillverkare är det av grod papperet?
Kram/Katrin

CATHRINE sa...

Tack Katrin!

Själva grodorna har jag stansat ut med en vanlig handstans i 2 olika storlekar, dessa är utav märket Carl Craft.

Det gröna pappret med vita cirklar är ifrån Scenic Route Paper och heter North Stripe / Hang Ten Stripe, art.nr: SR217.

Här är en länk där du kan se papprets bägge sidor!
http://www.scrapbookingsuppliesonline.com/scrapbooking_product.asp?CategoryID=95&SCategoryID=&ProductID=scenicr217a&test=3&scrapbook_prod=Scenic%20Route%20-%20North%20Shore%20Hang%20Ten%20Stripe&page=5

Kram Cathrine

Hanna sa...

Hej! Det var mig du träffade på Panduro idag och ville bara säga att jag har läst igenom din blogg nu, och allt du har gjort är verkligen jätte fint! :)

CATHRINE sa...

Hej Hanna!

Nu vet jag ju inte om du kommer få denna kommentar men jättekul o höra att du varit inne o kikat på min blogg och TACK för berömmet om det du just sett! :)

Hör gärna av dig om det är något du undrar över när det gäller scrapbooking eller om du kanske rent av skulle vilja ses o pyssla ihop någon dag!

Mvh Cathrine