lördag 24 juli 2010

SCRAPTRÄFF HOS SCRAPPARAZZI !


Idag har jag varit på en alldeles jättetrevlig Scrapträff hos ZornitsaScrapparazzi mellan 11.30-19.00. Jag lyckades under den tiden få klart 1 kort samt 2 st LO´s.

Alla som var där var jättetrevliga och det var lättsam och trevlig stämning hela tiden, härligt!

Hade kameran med mig så jag tog lite bilder under dagen, vi börjar med en på chefen själv, dvs. Zornitsa.
Chefen själv 

När tre av tjejerna körde en utmaning att scrappa något på 30 minuter var det koncentration på hög nivå vill jag lova, kolla in mina foton så kan ni se själva!
scrapträff_3scrapträff_1scrapträff_2

Passade även på att fota 2 st stämpelmotiv som duktiga Maria hade målat med ProMarkers, hon visade även oss lite hur hon gör när hon målar med dessa, gissa om jag ska öva nu!
promarker_2 promarker_1

Nej nu ska jag förflytta mig till pysselbordet en stund innan jag ska krypa ner i sängen och läsa, måste ju testa måla med lite ProMarkers innan dess!

5 kommentarer:

Ann-Sofi sa...

Åh, blev så avis när jag såg att du skulle på träff! Här blir nästan inget gjort nu iom flytten.
Säg gärna till nästa gång du ska på träff, även efter jag har flyttat. Jag känner mig helt utsvulten nu när Papprika har stängt :-(.
Kram A-S

Dolores sa...

Vad roligt med träff!!!
Fast det var inte många jag kände igen, Kerstin såklart och är det Nina som står upp i bakgrunden? Jo, Zornitsa känner jag ju också igen. Okej då, några kände jag ju igen... haha.
Kram / Dolores

Zornitsa sa...

Håller med att det var supertrevligt men vad vi alla ser koncentrerade ut... ha hahaha. Jag fick inte lika mkt gjort som du mend et spelar ingen roll, jag hade kul! Vi ses :)

Skärviknina sa...

Det var verkligen kul! Jag har ju inte varit på träff på över ett år. Kul att träffa dig (och andra)!Dolores, det var länge sedan!

Maiden sa...

Ha ha ha, ja nog ser vi koncentrerade ut! 30 minuters scrap är superskoj ju!!
Tack för en trevlig träff! :-)