måndag 9 januari 2012

ÅRETS FÖRSTA JULKORT FÄRDIGT !

Jaaa, så många andra har ju redan börjat har jag sett så tänkte att ähh jag kör väl igång jag med då!

Jag ska nu försöka mig på att göra ett julkort i veckan fram till jul, det skulle innebära att jag slipper stressen dom sista dagarna innan dom ska skickas samt att jag kommer ha ett helt gäng med julkort att kunna sälja vilket ju vore väldans trevligt!

Förutom detta så har jag kommit igång ordentligt med minnesalbumet jag håller med till min kompis och det känns jättebra! Imorgon ska jag sätta mig och välja ut dom sista fotona jag ska ha med, redigera dom och sen skicka iväg till Crimson för framkallning!

Sen på onsdag tänkte jag ta en tur in till den stora staden för att förhoppningsvis hämta bilderna från Crimson men även ta en tur förbi Slöjd-Detaljer för att ordna en sak med ett tidigare köp som blev lite fel, köpte 100-pack mässingspik men fick betala för 1000-pack.

Tänk om jag kunde ha sån tur då att få ihop en lunchdate med bästa Anna N och äta lite god Kinabuffé på Restaurang Flower City som ligger precis vid Crimson, hmm ska nog ta o sms'a och fråga henne direkt!

Nähä, nu är klockan snart sovdags så sov så himlans gott alla vänner å varenda kotte jag känner!

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Laila sa...

Snyggt jobbat gamling! ;-)
Gör man ett i veckan så blir det ju faktiskt några stycken innan det är time.

Anna sa...

Snyggt julkort vännen! :-)
Ja, det är hög tid att börja med julkorten.
Varför stressa med dem i december... när de kan vara klara i god tid innan. ;-)
Tack för trevlig lunchförfrågan. :-) Gärna en annan gång framöver.
Kram! <3

Ulle sa...

Så läckert! Härliga färger!

Frippan - Pyssel&Sånt sa...

Jag stressade massor för att göra klart mina julkort. Men nästa gång ska jag börja tidigare. Det tar ju så mycket längre tid än vad man tror. Det är ju så kul att sitta å pyssla och då vill man ju inte känna stress.