söndag 22 januari 2012

PAPER ROSETTE PÅ MITT EGNA VIS !

Den här varianten har jag faktiskt aldrig sett någon annan göra och grundidéen var det faktiskt min kusin Emelie som kom på åt mig!


Hon bodde ju en del hos mig i slutet av förra året då hon tillfälligt jobbade i Stockholm en tid. En kväll när vi satt och pratade kom vi in på bl a handgjorda kort och då sa hon att jag borde testa o göra lite regnbågskort för variationens skull, det kan ju få fler homosexuella att få upp ögonen för mina kort då dessa inte är så vanliga på marknaden!


Därför kom jag på idéen med att göra en solfjäder i regnbågens alla färger, givetvis med hjälp utav Paper Rosette dien, enkelt o smidigt!


Som ni ser så har jag stansat ut en remsa i varje färg och därefter limmade jag helt enkelt fast dom i varandra och vips så hade jag min solfjäder!


Pappret jag använde mig utav har jag köpt billigt på Lidl, funkade kanon till detta ändamål då det är tjockare än vanlig cardstock.


Det är verkligen kul när man kommer på fler användningsområden av en produkt än vad den från början är skapt för!


Har du kanske ännu fler idéer vad man kan göra med denna die? Hör gärna av dig med en kommentar isåfall för det vore väldigt kul att få veta.- Posted using BlogPress from my iPhone


1 kommentar:

Pippin sa...

Så smart! Det måste jag prova.