lördag 14 januari 2012

DUBBELT FÖDELSEDAGSFIRANDE !

Idag har jag haft mamma & Tapsa här på lite födelsedagsfika, jag fyllde ju år i söndags och mamma fyller den 20/1 dvs nästa fredag, så vi slog helt enkelt två flugor i en smäll!

Idag när vi sågs allihop så var det jag som hade turen o fick en massa fina saker, mamma hon fick nöja sig med ett vackert grattiskort idag eftersom hon redan fått sin present av mig, mer om detta senare i detta inlägg.

IMG_5285

Av mamma fick jag 2 st jättefina och bra teflonstekpannor, en stor och en mellanstor och hör o häpna, den stora var en Jamie Oliver stekpanna!!! SHIT va jag kommer bli GRYM på o laga mat nu! Ler med tungan ute

Av Tapsa fick jag en jättefin o riktigt bra kökskniv och när man skär med, ja det är en helt otrolig känsla, vi testade den på kul och ska bort botten på en bit fänkål och det var som att skära i smör ungefär!

När dom skulle gå så smög mamma till mig en till liten present, hon gav mig en fin påse och i där så låg det nåt på botten, när jag tittade efter så får jag se att det är ett presentkort på Klippotek1 i SKHLM på valfri behandling för 1500 kr!!!!

Gissa om det är nån som ÄNTLIGEN ska fixa håret nästa vecka!!! Ler

Som sagt, mamma har faktiskt redan fått sin födelsedagspresent utav mig och då hon älskar att göra egna askar mm så kunde det ju inte bli bättre än en sån här i present för hennes del:

Crafters Companion Ultimate Pro

Hon såg ut som ett litet barn på julafton när hon öppnade paketet och upptäckte vad som fanns där i, kändes verkligen underbart att se henne så glad som hon var då!

Nej nu ska jag sätta mig i min älskade scrapverkstad och fortsätta med minnesalbumet om Moa till Carro så att hon kan få det någon gång!

Ha en fortsatt trevlig lördag allihop!

Kram på er!

3 kommentarer:

Gurkiss sa...

Trillade in hit till dig :)

Jätte fint kort du gjort till din mamma. Fin present också :)

Vilka härliga presenter du fick :)

Ha de gott.
Kram Gurkiss

Frippan - Pyssel&Sånt sa...

Fint kort du gjort.

Ulle sa...

Vilket jättefint kort!

Tack för all inspiration du sprider! Jag har en award till dig i min blogg, du hittar den här:
http://ullespyssel.blogspot.com/2012/01/award.html